Virtuaaliset tapahtumat ja striimaus

>
Virtuaaliset tapahtumat ja striimaus

Virtuaaliset tapahtumat ja striimaus

Pitäisikö järjestää tapahtuma virtuaalisesti?

Striimauksen mahdollisuudet ovat laajat, kun tapahtuma suunnitellaan alusta asti tarkasti. Esimerkiksi paneelikeskusteluja voidaan elävöittää muun muassa erilaisilla grafiikoilla, animoinneilla, ennalta kuvatuilla tallenteilla, introilla, outroilla ja musiikilla – lähetyksestä on siis mahdollista tehdä yllätyksellinen ja elämyksellinen. Lähetykseen voidaan myös ottaa livepuhujien lisäksi mukaan puhujia, jotka eivät ole paikan päällä. Ennalta hyvin suunniteltu striimaus sopii hyvin monenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Striimaamalla pystytään järjestämään esimerkiksi asiakastilaisuuksia, tiedotustilaisuuksia, konsertteja, seminaareja ja jopa messuja. Suunnittelemme striimaukset aina yhdessä asiakkaan kanssa, eikä mielikuvitus ole suunnittelun rajana.

Teemme striimauksia monille eri alustoille ja alusta valitaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeidensa mukaisesti. Olemme toteuttaneet muun muassa YouTube-, Facebook-, Teams- ja Hopin-livejä.

Striimauksen tekninen toteutus

Toteutamme striimaukset pääasiassa monikameratuotantoina, jolloin käytössä on aina 2-8 kameraa tarpeen mukaan. Useimmissa tapauksessa kameroita on 2-3, jolloin voidaan helposti leikata laajemmasta kuvasta esimerkiksi puhujaan rajattuun kuvaan ja puhujan vaihtuessa laajemman kuvan kautta uuteen puhujaan.

Striimauksessa puhujien äänet on tärkeä tallentaa hyvin ja puhelimella kuvatessa puhelimen mikrofonin erottelukyky on melko huono. Jos puhujia on yhtä aikaa esiintymässä 1-8, käytetään yleensä langattomia nappimikrofoneja, jolloin mikrofoni on piilotettuna puhujen vaatteisiin, eikä häiritse liikkumista tai esiintymistä, mutta ääni kuuluu erittäin selkeänä. Muita mahdollisuuksia ovat perinteiset kapulamikrofonit, pöytämikrofonit tai erittäin suuntaavat mikrofonit.

Striimaus - Kotkan Kaupunginvaltuusto

Olemme olleet toteuttamassa livelähetyksiä muun muassa Cursor Oy:lle, UPM:lle, Kotkan kaupungille, Karhu Voima Oy:lle, Business Finlandille ja Pyhtään kunnalle.

Kiinnostaako striimaus? Laita meille viestiä.

Jotta pääsemme alkuun, voit täyttää alla olevan lomakkeen ja antaa meille lisätietoa tarpeestasi. Jos et osaa vastata kaikkeen, älä huoli. Nämä tiedot helpottavat meitä, mutta voimme käydä asioita myöhemmin läpi yhdessä.

1
Samanaikaisesti keskustelevat (esim. paneelikeskustelu)
Onko tapahtumassa puhujia etäyhteydellä?
Esiintyjien nimigrafiikat, keskustelun aiheet, tms. kuvan päälle tuleva grafiikka.
Liven yhteydessä esitettävät aiemmin tehdyt videot.

  Syötä alle yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

  Kysyttävää?

  Pasi Riiali

  Vastaava tuottaja

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart