Brändisisällöt

Hyvä sisältö ratkaisee mitä katsotaan. Kun brändisi on siinä järkevästi mukana, on sisältö mainos olematta mainos. Brändisisällön kanavana voi olla televisio, YouTube, Facebook tai vaikkapa Instagram.

Tutustu tuotantoihimme:

Maalla Merellä ja Lautasella

Kanava: MTV3

Brändi: Eckerö Line

Maalla, merellä ja lautasella on MTV3-kanavan uusi ruoka-aiheinen seikkailuohjelma, jossa kaksi vakiokokkia ja vaihtuvat, julkisuudesta tutut vieraat kilpailevat Helsingin ja Tallinnan välillä ruuanlaiton paremmuudesta ja kekseliäisyydestä. Ohjelman juontaa itsekin keittiömestarina ansioitunut Pipsa Hurmerinta.

Ohjelmaa on kuvattu Eckerö Linen m/s Finlandia -laivalla ja Tallinnassa. Vakiokokkeina nähdään Kokkisodasta tutut Teemu Laurell sekä Linnea Vihonen. Ohjelman julkkisvieraat julkistetaan myöhemmin.

Maalla, merellä ja lautasella esitetään MTV3-kanavalla ja MTV-palvelussa keväällä 2020. 

Virittäjät 7

Kanava: Elisa Viihde, YouTube

Brändi: Veho, Mercedes-Benz

Virittäjät-sarjassa formulatähti Mika Salo kisailee autontuunaajia vastaan. Kumpi on nopeampi, autonsa täysin tunteva virittäjä vai formulakuski, joka kokeilee autoa ensimmäistä kertaa? Kaudella 7 mukana on myös Mika Salon ajokoulu, jossa koulutettavina ovat suomalaiset julkkikset mm. Arman Alizad, JVG ja Tami Tamminen. 

Sarjan yhteistyökumppanina on mukana Mercedes-Benz, jonka ansiosta julkkiksilla on autona huikea AMG Mercedes. Toisena yhteistyökumppanina on Veho, jonka mekaanikot tuunaavat perus Mersun ratakäyttöön ja haastavat sillä Mika Salon.

Mercedes-Benz mukana yrittäjän arjessa

Kanava: YouTube

Brändi: Mercedes-Benz

Videosarjassa kerrotaan kolmen erilaisen yrittäjän tarinat. Yhdistävänä tekijänä Mercedes Benz Vito -pakettiauto.

Pyhtäällä

Kanava: YouTube, Facebook

Brändi: Pyhtään kunta

Pyhtäällä-sarjassa Pyhtään kunnanjohtaja Jouni Eho kouluttautuu paremmaksi kunnanjohtajaksi. Opettajina Pyhtäällä vierailevat Susijengin päävalmentaja Henrik Detmann, koulumaailman uudistaja Saku Tuominen, mindfullnessin uranuurtaja Leena Pennanen ja luontokuvaaja Kimmo Ohtonen.

Lihamestarin keittiössä

Kanava: YouTube, Facebook

Brändi: Kotkan Lihamestarit

Lihamestarin keittiössä -sarjassa Lihamestari Panu Eerola laittaa ruokaa keittiössä ja kesäkeittiössä. Panulla on keittiössä vieraana vieraina kotkalaisia vaikuttajia kaupunginjohtajasta korisvalmentajaan.

Kotka Originals

Kanava: YouTube

Brändi: Kotkan kaupunki

Kotka Originals -sarjassa tutustutaan mielenkiintoisiin kotkalaisiin ilmiöihin. Mukana on tarinoita mm. futismutseista, bmx-pyöräilijöistä, nuorten musikaalista, Aallonmurtaja-sarjasta ja kaikenlaisesta muusta kotkalaisesta elämänmenosta.

Pasi Riiali

vastaava tuottaja

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart