Vaikuttavia sisältöjä

Dakarin tuotantotehdas valmistaa vaikuttavaa liikkuvaa kuvaa kaikkiin kanaviin.

Toteutamme yritysten mainostuotannot ja videokampanjat, tuotamme tv-sarjoja ja elokuvia sekä tarjoamme monipuolisesti tuotantopalveluja.

Hyvä sisältö ja merkityksellinen tarina tekevät aina vaikutuksen katsojaan - oli formaatti mikä tahansa.

Paketoimme tuotannot helpoiksi paketeiksi.

Pieniin videotarpeisiin sopiva XS-paketti sisältää yhden päivän kuvaukset ja yhden leikkauspäivän, 1600 e + alv.

Kompakti S-paketti sisältää yhden päivän suunnittelua, yhden päivän kuvauksia, kaksi päivää leikkaamista ja yhden päivän grafiikkaa, värimäärittelyä ja äänitöitä sekä musiikin käyttömaksut, 4900 e + alv.

Vähän laajempi M-paketti koostuu kahdesta päivästä suunnittelua, kahdesta päivästä kuvauksia, neljästä päivästä leikkaamista ja kahdesta päivästä grafiikkaa, värimäärittelyä ja äänitöitä sekä musiikin käyttömaksuista, 9900 € + alv.

L-paketti on jo aika iso tuotanto. L-paketissa saa Dakarilta viisi päivää käsikirjoittamista ja suunnittelua, kolme päivää kuvauksia suuremman tuotantotiimin kanssa, 12 päivää leikkaamista ja neljä päivää grafiikkaa, värimäärittelyä ja äänitöitä. Hintaan sisältyvät toki myös musiikin käyttömaksut, 19900 e + alv.

XL-paketti otetaan kuvioon mukaan, kun on tarvetta suurelle videotuotannolle. XL-paketin hinta lasketaan tapauskohtaisesti.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart