Tehtaanjohtaja Oona
>
>
Tehtaanjohtaja Oona

Kun Vihavaisen Oona asettui Dakariin pysyvästi 2019, titteliksi tuli tehtaanjohtaja. Oona on viestinnän suunnittelija, jonka vastuulla on Dakarin mainostoimiston pyörittäminen, eli melkoinen kirjo projekteja. Kuka hän on ihmisiään ja mitä tehtaanjohtaja käytännössä tekee?

Oona on syntyperäinen karhulalainen ja hän on kuulunut Dakarin lähipiiriin jo opiskeluajoistaan lähtien, kymmenisen vuotta. Jossain vaiheessa hän ajautui Länsi-Uudellemaalle tutkimaan sikäläisiä työmarkkinoita mutta aika pian veri alkoi taas vetää itään.

Nyt olen oikeastaan taas kotona. Asuin aiemmin useamman vuoden Kouvolassa ja käväisin tuossa välissä lännessä, mutta Kymenlaaksossa on hyvä olla. Noista tehtaan porteista sisään ajaessa on tosi hyvä fiilis. Pääsen tekemään yhdessä parhaiden kavereideni kanssa projekteja, joissa saa käyttää mielikuvitustaan ja osaamistaan monella eri tavalla.

Tehtaanjohtajan työnkuvaan kuuluu kokonaisuuksista huolehtiminen, suuremman kuvan näkeminen. Oona toimii tiiviissä yhteistyössä Dakarin asiakkaiden ja mainostehtaan tiimin kanssa.

Olen se tyyppi, joka pitää langat käsissään. Oma erityisosaamiseni painottuu markkinointiviestinnän suunnitteluun, organisaatioviestintään ja tekstipuoleen, mutta tehtaanjohtajan työnkuva on monipuolisempi. Siinä yhdistyvät kaikki mahdolliset viestinnän osa-alueet ja ihmisten kanssa oleminen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella. Haluan, että suhde asiakkaiden kanssa on välitön ja luottamuksellinen. Viestintään ja markkinointiin saa täältä apua myös niiden varsinaisten projektien ulkopuolella. Meitä ihan oikeasti kiinnostaa, että se kokonaisuus toimii kaikin tavoin ja että tekemämme ratkaisut toimivat käytännössä. Samoista asioista oikeastaan huolehdin talon sisälläkin – siitä, että ihmisillä on hyvä olla ja hommat rullaavat.

Vapaa-ajallaan tehtaanjohtaja kissaäiteilee ja opiskelee yhteisöpedagogiikkaa. Oonan harrastukset ovat suorassa yhteydessä omaan alaan, sillä hän on median ja viihteen suurkuluttaja. Myös kirjallisuus, musiikki, salibandy ja luonnossa liikkuminen kuuluvat tehtaanjohtajan harrastuksiin mutta…

Autot ovat salarakkauteni, ovat olleet aika nuoresta asti. Opiskeluaikoina olin Hietasen satamassa ajamassa tuontiautoja. Ja katson usein F1-kisoja yhdessä isäni kanssa, jopa aika-ajoja saatan seurata, vähintäänkin tulokset pitää tsekata. Olen ajanut joskus sata kilometriä päästäkseni sunnuntaina katsomaan kisaa. Tämä on muuten top secret -matskua.

Tehtaanjohtaja Oona

Tehtaanjohtajaa kutsutaan Dakarilla myös nimellä ”Lady Manhattan”.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart