Videomainonta

Vaikuttavaa liikkuvaa kuvaa

Dakar on videomainonnan mestari – onhan meillä myös kokonainen tuotantotehdas. Vaikka videot tehdään ammattimaisesti, ei tuotantojen kuitenkaan tarvitse olla aina suuria, sillä videomainontaa voidaan tehdä myös edullisesti. Tällöin luotetaan huolelliseen suunnitteluun ja annetaan hyvän idean kantaa, sillä hyvä sisältö tekee hyvän mainoksen. Lisäksi tuotannoissa voidaan hyödyntää jo mahdollisesti olemassa olevia materiaaleja. 

Hyvin toteutettu mainos on aina vaikuttava, mutta mainonnan kohdistaminen ja oikein valitut kanavat viimeistelevät vaikuttavuuden. Myös kampanjoilla saavutettavien tulosten tarkkailu ja analysointi on tärkeää.

Videomainonnassakin on vaihtoehtoja. Brändisisällöt ovat videomainontaa, joka ei ole mainontaa sen perinteisessä merkityksessä. Brändi voi olla mukana esimerkiksi TV-sarjassa, jolloin se tulee esille luonnollisella tavalla. Brändisisältöjä voidaan tehdä myös YouTubeen, Facebookiin tai Instagramiin, jolloin niillä tavoitetaan helposti erilaisia kohderyhmiä.

videokampanja mainosvideo YouTube-video videomainonta videotuotanto tuotanto tuotantoyhtiö brändisisältö mainostuotanto analytiikka kohdentaminen TV-mainos videotoimisto mainoselokuva tarina markkinointivideo

Oona Vihavainen

tehtaanjohtaja

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart