Verkkosivut

Digitaalisia koteja

Verkkosivut ovat yrityksen tai organisaation digitaalinen koti, joiden kautta rakentuu usein myös ensimmäinen mielikuva yrityksestä. Näyttävät, hyvin rakennetut ja nykyaikaiset verkkosivut ovat siis plussaa – käytettävyydestä puhumattakaan. 

Kävijät eivät kuitenkaan välttämättä löydä sivuja, vaikka ne olisivatkin visuaalisesti hienot ja uudenaikaiset. Löydettävyyteen ja verkkonäkyvyyteen on olemassa omat niksinsä. Teemme suunnittelemillemme sivuille ensin omat niksimme yhdessä asiakkaan kanssa ja neuvomme asiakasta niiden tekemisessä jatkossa.

Palveluihimme kuuluvat verkkosivujen ja erilaisten verkkopalvelujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito. Toteutamme sivuja avaimet käteen -palveluna, jolloin asiakas saa täysin valmiin sivuston, jonka sisällön päivittämiseen liittyvissä asioissa koulutamme ja opastamme tarvittaessa. Jokaista verkkosivuprojektin osa-aluetta hoitaa oman osaamisalansa ammattilainen, joten tarvittaessa projekti voidaan aloittaa vaikka yrityksen graafisen yleisilmeen suunnittelusta. Sisällön suunnittelussa ja tekstien tuottamisessa on käytössä tehtaan copywriter.

Verkkosivujen ja verkkokauppojen lisäksi toteutamme myös muita digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja kuten kampanjasivuja, verkkokyselyitä ja laajempia verkkosovelluksia.

verkkosivujen suunnittelu verkkokaupat nettisivut käyttökoulutus Facebook-markkinointi sovellusylläpito hakukoneoptimointi SEO verkkoanalytiikka hakusanamarkkinointi sivuston saavutettavuus verkkokyselyt käyttöliittymä verkkokaupan myynnin edistäminen www-sivut sisällönhallintajärjestelmä verkkonäkyvyys SEM responsiiviset www-sivut kieliversiot kampanjasivut mobiilioptimoidut www-sivut mobiilisovellukset Google Analytics WordPress päivittäminen sisällöntuotanto verkkopalvelu verkkokaupan aloittaminen kotisivut SEA sovellustuki drupal sisällönsyöttö saavutettavuus

Oona Vihavainen

tehtaanjohtaja

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart