Valokuvaus

Mielikuvia ja hyviä fiiliksiä

Kaikkea ei kannata yrittää kertoa sanoin – joskus kuva kertoo myös sen, mikä jäisi sanojen väliin. Valokuvat välittävät tunnelmia ja luovat mielikuvia jo yhdellä vilkaisulla, oli kyseessä sitten lehtiartikkelin henkilökuva, verkkosivujen kuvituskuva tai yritystapahtumasta otettu fiiliskuva. Hyvin suunniteltu, taitavan kuvaajan ottama kuva välittää viestin sellaisena kuin se halutaan välittää. Laadimme kuvaussuunnitelmat aina yhdessä asiakkaan kanssa ja tavoitteemme on, että kuvaustilanteissa on aina hyvä fiilis ja iloinen tunnelma.

Dakarin valokuvauspalvelut eivät pääty kuvauksen jälkeiseen kuvankäsittelyyn. Tarjoamme myös erilaisia kuvatulosteita, vuokraamme photo boothia yritysjuhliin ja rakennamme kokonaisia valokuvanäyttelyitä.

 

yrityskuvat henkilökuvat lehtikuvat kuvasuunnittelu tuotekuvat brändikuvat tapahtumakuvaus kuvankäsittely miljöökuvaus kuvatulosteet photo booth kuvituskuvat roll-upit valokuvanäyttelyt rakennuskuvaus dokumentointi julisteet kuvasuunnittelu studiokuvat canvastaulut mainoskuvat promokuvat 360-kuvat

Oona Vihavainen

tehtaanjohtaja

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart