Sannikan supervuoro – monikanavainen dokumentti ikäkriisistä ja pesäpallosta

Kun ikää tulee lisää, tietyt asiat ja vaihtoehdot vähenevät. Voinko saada enää lapsia? Voinko vaihtaa ammattia? Voinko vielä muuttaa itseäni? Opinko enää uusia asioita? Kannattaako enää yrittää vai pitäisikö vain olla tyytyväinen siihen mitä jo on?
Share:

Virittäjät 7 kuvattiin Botniaringillä

Virittäjät sarjan seitsemäs kausi kuvattiin Botniaringillä  
Share:

Dakar osaksi Valve-perhettä

Dakar osaksi Valve-perhettä Valve ja Mediatehdas Dakar Oy syventävät yhteistyötään liikkuvan kuvan tuotannoissa. Valve on ostanut osuuden Mediatehdas Dakarista, joka liittyy nyt osaksi Valve-perhettä. Molemmat tahot jatkavat toimintaansa itsenäisinä brändeinä.
Share:

Ravihevonen syöksyi olohuoneeseen

Dakar toteutti Veikkaukselle Kuponki täynnä hevosvoimia tv-mainoksen ja mainosjulisteen kuvan. Ajatuksena oli luoda mainos, jonka tunnelmaan katsojat pystyvät eläytymään. Dakar on mainoksen tuotantoyhtiö. Kampanjan mainostoimistona toimi Pohjolan Mylly.
Share:

Dakar elävöitti markkinat

Dakar toteutti MTV:n Huomenta Suomen ohjelmien Markkinaraati, Talouden viikko ja Omat rahat alkutunnukset, taustagrafiikat sekä sähköiset lavasteet. Teemaa havainnollistavat animaatiotunnarit toimivat kevyenä aloituksena muuten vahvalle ja informatiiviselle sisällölle.
Share: