Dakar on monimediallinen tuotantoyhtiö ja markkinointiviestintätoimisto. Kymmenen vuoden historiamme aikana tuotantoyhtiö on toteuttanut elokuvia, tv-sarjoja ja mediaformaatteja suomalaisille kanaville ja kansainväliseen levitykseen. Mainostoimistomme palvelee asiakkaitaan yritys- ja kuntasektoreilla.

Kotka Originals – Youtube kanava kotkalaisista

Kotka Originals – Youtube kanava kotkalaisista Kotkan kaupunki julkaisi 16.11. ensimmäiset oman tuotannon Youtube-videot, joissa kerrotaan kotkalaisia tarinoita. Kyse on kuudesta, noin 5 minuutin videosta, joissa käydään läpi kotkalaista elämän kirjoa niin perhe-elämästä kuin työstäkin.
Share:
Alt

Tutkimusmatkailija David Jones tutustuu Pyhtääseen – yhdeksänosainen luontodokumenttisarja käynnistyi 15.8.

Tutkimusmatkailija David Jones tutustuu Pyhtääseen – yhdeksänosainen luontodokumenttisarja käynnistyi 15.8.  
Share:

Mika Salon ja Tomi Tuomisen Virittäjät 7-sarja katsottavissa Elisa Viihteessä

Mika Salon ja Tomi Tuomisen Virittäjät 7-sarja katsottavissa Elisa Viihteessä Mika Salon ja Tomi Tuomisen suositun Virittäjät-autourheilusarjan uusi tuotantokausi on katsottavissa kokonaisuudessaan Elisa Viihteen Aitio -ohjelmakirjastossa.  
Share:

Jere tuli alalle vahvassa etunojassa

Jere Ruottu haki keväällä 2018 Dakariin harkkariksi ja pääsi, ensimmäisenä työpäivänään hän heitti pöytään kolme kelpoa dokkari-ideaa. Niiden kanssa lähdettiin sitten Yleen, kokeneen ja kaiken nähneen dokkarituottajan Ari Lehikoisen puheille.
Share: