Dakar on monimediallinen tuotantoyhtiö ja markkinointiviestintätoimisto. Kymmenen vuoden historiamme aikana tuotantoyhtiö on toteuttanut elokuvia, tv-sarjoja ja mediaformaatteja suomalaisille kanaville ja kansainväliseen levitykseen. Mainostoimistomme palvelee asiakkaitaan yritys- ja kuntasektoreilla.

Alt

Tutkimusmatkailija David Jones tutustuu Pyhtääseen – yhdeksänosainen luontodokumenttisarja käynnistyi 15.8.

Tutkimusmatkailija David Jones tutustuu Pyhtääseen – yhdeksänosainen luontodokumenttisarja käynnistyi 15.8.  
Share:

Mika Salon ja Tomi Tuomisen Virittäjät 7-sarja katsottavissa Elisa Viihteessä

Mika Salon ja Tomi Tuomisen Virittäjät 7-sarja katsottavissa Elisa Viihteessä Mika Salon ja Tomi Tuomisen suositun Virittäjät-autourheilusarjan uusi tuotantokausi on katsottavissa kokonaisuudessaan Elisa Viihteen Aitio -ohjelmakirjastossa.  
Share:

Jere tuli alalle vahvassa etunojassa

Jere Ruottu haki keväällä 2018 Dakariin harkkariksi ja pääsi, ensimmäisenä työpäivänään hän heitti pöytään kolme kelpoa dokkari-ideaa. Niiden kanssa lähdettiin sitten Yleen, kokeneen ja kaiken nähneen dokkarituottajan Ari Lehikoisen puheille.
Share:

Sannikan supervuoro – monikanavainen dokumentti ikäkriisistä ja pesäpallosta

Kun ikää tulee lisää, tietyt asiat ja vaihtoehdot vähenevät. Voinko saada enää lapsia? Voinko vaihtaa ammattia? Voinko vielä muuttaa itseäni? Opinko enää uusia asioita? Kannattaako enää yrittää vai pitäisikö vain olla tyytyväinen siihen mitä jo on?
Share: